Ons Kooikerhondje

Nestjes

 

Hieronder vind je meer informatie over het nest Flócam

 

Maandagavond merkte ik dat Noa niet helemaal zichzelf was. Ze was onrustig. Eigenlijk nog minimaal een dag te vroeg dat de puppy,s geboren mochten worden. Maar omdat we een groot nest mogen verwachten, zou Noa best wel eens eerder kunnen gaan werpen.

Hierdoor maakte ik het besluit om haar niet meer alleen te laten en bij haar te gaan slapen. In de nacht van maandag op dinsdag en de hele dinsdag door was het wel duidelijk dat Noa de uiteindelijke bevalling aan het voorbereiden was. Veel graven, onrustig rondlopen, niet meer of weinig eten. Dit zijn allemaal tekenen van de bevalling.

S'avonds om 21.00 uur werd dan ook de eerste pup geboren: een reu. En zo kwamer er in 3 uren tijd 10 puppy's op de wereld. Ook nog eens mooi verdeeld. 5 Reutjes en 5 teefjes. 
Wat zijn we trots op ons meisje. Ze heeft het toch maar mooi gedaan. 
Na de bevalling is de werpkist verschoond en Noa gewassen. Nu mag ons moedertje gaan uitrusten en haar kroost gaan voeden.

Noa is een TOP moeder.

Omdat er nog van alles kan gebeuren, moesten Frans en ik ons even stilhouden. We hebben besloten om vrijdag, de derde dag de pupkopers te informeren. Ik kijk erg uit naar hun reactie.