Ons Kooikerhondje

Nestjes

 

Hieronder vind je meer informatie over het nest Flócam

 

Eindelijk. Vandaag is het D-day. Vandaag weten we of Noa drachtig is. Eindelijk krijgen we bevestiging. Is het JA of helaas een NEE.

Om 8.40 uur een afspraak bij Dierenkliniek Den Heuvel in Best. Normaal gesproken een klein half uurtje rijden. Frans kijkt even op file melder en ziet dat er een grote file op de A2 staat. Ons ontbijt in onze mond gepropt en snel de auto in. Als we zo'n 5 kilometer gereden hebben zien we dat het verkeer al vast staan. Gelukkig konden we bij afslag Budel eraf en zijn we via Belgie richting Valkenswaard gereden. Ondertussen de dierenkliniek gebeld dat we misschien iets te laat komen. Gelukkig is dit geen probleem. Dat geeft toch een klein beetje ontspanning.

Het voordeel is dat we niet lang in de wachtkamer hoeven te wachten en we snel verlost worden van de grote vraag. Het was al heel snel duidelijk dat onze lieverd drachtig is. Ja, en dan word ik toch een portie emotioneel. Een heleboel spanning val van mij af. 

Nu is het noodzaak dat de dracht verder goed gaat verlopen en dat er een mooi nestje mag komen.

Na de echo rijden we weer naar huis, gaan we Zayra ophalen en een paar daagjes naar de Veluwe. Dit hebben we allemaal wel verdiend.